Etli soslar hangi makarnaya daha çok yak

Etli soslar genelde bütün makarna çeşitleri için uygun görülen ve beğenilerek tüketilen ...

  Sebzeli Makarna
  Cevizli ve Semizotlu Makarna Salatası
  Mantarlı ve Salamlı Burgu Makarna
  Patlıcanlı Fırın Makarna
  Pizza Makarna
  Deniz Mahsullü Kalem Makarna
  Yıldız Şehriyeli Sebze Çorbası
  Arabbiatta Soslu Penne
  Ton Balıklı Kelebek Makarna
  Ton Balıklı Makarna Salatası
  Napolitan Soslu Spagetti
  Ispanaklı Fırın Makarna
  Bolonez Soslu Burgu Makarna
  Pesto Soslu Linguine
  Patlıcanlı Kabaklı Makarna
  Tavuklu Körili Kelebek Makarna
  Balıklı Midye Makarna
  İncikli Arpa Şehriye Pilavı
  Bademli Hafif Salata
  İrmikli Muffin
  Napoliten Sos
  Arrabbiata Sos
  Brokoli Sos
  Bolonez Sos
  Sizin Tarifleriniz
  Sizin Görüşleriniz

Bolonez Sos


4 çorba kaşığı zeytinyağı
70 g. tereyağı
10 dal maydanoz
2 büyük soğan
3 büyük kereviz
200 g. kuşbaşı et
2 diş sarımsak
450 g. kıyma
2 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı un
450 g. domates
300 ml. et suyu
tuz, karabiber, fesleğen
 






Zeytinyağı ve tereyağını kızdırdıktan sonra soğan, kereviz ve kuşbaşı eti ilave ederek 15 dk. kızartın. Kıymayı ve sarımsağı ilave edin ve kavurun. Domates salçası ve unu ilave edin, kavurun. Küp domates ve et suyunu ilave edip kaynayıncaya kadar pişirin. Sosunuz hazır!


Afiyet Olsun.

    Kalite Politikası
  Ürün Çeşitleri | Makarna Mutfağı | Makarna & Sağlık | Markalar | Kurumsal | Nuh’un Gemisi | Basın & Multimedya | İletişim | Export | Makarnanın Püf Noktaları | Bayi Formu | Site Haritası
Nuh'un Gemisi
[ Hızlı Erişim ]  Son Güncelleme: 04 Nisan 2013
Bu site içinde yeralan bütün görsel ve metinsel dokümanlar
Nuh’un Ankara Makarnası’na aittir. Her hakkı saklıdır 2009 - 2014 ©
Bilgi Toplumu Hizmetleri | Gizlilik | Kullanım Şartları | Site Haritası | Nuh Group
Facebook Facebook Twitter Instagram
İş’e yarayan web siteleri
Kalite Politikası Türkiye Makarna Sanayicileri Derneği